13

Березень, 2024

Як додати кастомний тип запису WordPress без коду (та використовуючи код)

Сьогодні виходить черговий урок по роботі з системою WordPress. Тема відноситься до структурування даних сайту, а саме  – створення Custom Post Type за допомогою плагіну (як простіше), та за допомогою коду  – як ми рекомендуємо.

Читати

05

Липень, 2023

Як прибрати обгортки Contact Form 7

CF7 використовує додаткові обгортки елементів форми. Так, функціонально вони іноді потрібні, наприклад, для підсвічування помилок в полях, але вони збивають стилі при створенні з верстки теми для сайту.

Читати

27

Червень, 2023

Як швидко створити Landing – або базова інструкція з розробки однієї сторінки

Сьогодні вийшов черговий відео-урок, в якому ми розповідаємо про те, як за дві-три години інтегрувати не дуже складну верстку з WordPress. Начебто нічого складного, але є нюанси про які не знають початківці – розробники, або ті, хто просто не мав досвіду роботи з WP. Ви спитаєте “а навіщо вам, компанії що розробляє ПО та сайти, […]

Читати

15

Червень, 2023

Корисні матеріали для початку розробки на WordPress

Сьогодні вийшов перший урок з циклу “Розробка сайту на WordPress”. Розповідаємо про те, як встановити CMS WordPress на локальний сервер, та виконати базові налаштування системи. А в цій статті ми надаємо доступ до корисних матеріалів про які розповідаємо в уроці, а саме: Базова тема (завантажити) Базова тема це фактично пуста тема для вордпрес, що має […]

Читати

16

Лютий, 2022

Скільки коштує сайт на WordPress

Прийнято вважати, що WordPress – найпростіша платформа з якою працюють школярі і початківці веб-розробники в плані створення/програмування сайту.

Читати